Nieuws

Nieuws

Installatiebedrijf Vriend BV verhuist naar Leeuwerikenveld II.
Coevorden - Het Coevorder installatiebedrijf Vriend BV bouwt een nieuw en groter bedrijfspand aan de Grutto op het bedrijventerrein Leeuwerikenveld II in Coevorden. Vriend kocht hiervoor een kavel van 3810 vierkante meter van de gemeente.
Lees meer...
Update start Swedish Match
Vriend Duurzaam is op 10 april 2017 gestarten met het plaatsen van een zonnepanelen installatie van 378 panelen voor Swedish Match.
Lees meer...
Voorbereiding start Swedish Match
Op vrijdag 7 April is Vriend Duurzaam BV begonnen met het plaatsen van de tijdelijke dakrand beveiliging bij Swedish Match
Lees meer...
Oplevering van de gereformeerde kerk Coevorden
Op donderdag 30 maart heeft Vriend Duurzaam de zonnepanelen installatie bij de Gereformeerde kerk in Coevorden opgeleverd.
Lees meer...
Oplevering Aareon
Vriend Duurzaam heeft op 24 maart 2017 de zonnepanelen installatie van 566 panelen bij Aareon opgeleverd.
Lees meer...
Geen betere investering dan de zon!
Nu er weer een nieuw kabinet Rutte voor de deur staat, zal ogenschijnlijk het punt klimaatverandering minder hoog op de agenda staan dan wanneer GroenLinks de grootste partij zou zijn. Toch staat de VVD achter het klimaatakkoord dat in Parijs bereikt is.
Lees meer...
Update Aareon
Vriend Duurzaam is op 6 maart 2017 gestarten met het plaatsen van een zonnepanelen installatie van 566 panelen voor Aareon.
Lees meer...
Van minicamping tot zonnnepark
Wat zou jij doen met 600 vierkante meter braakliggend terrein? Toen familie Weggemans en familie ter Braack in 2016 stopten met hun minicamping ‘De Brinkhoeve’, besloten ze het terrein nieuw leven in te blazen. Binnenkort wordt de voormalige camping gesierd door zonnepanelen, die goed zijn voor de stroom van minstens tien gezinnen in het Drentse Noord-Sleen. Eddie ter Braack vertelt:
Lees meer...
Aareon
Vriend Duurzaam gaat op 6 maart 2017 starten met het plaatsen van een zonnepanelen installatie van 566 panelen voor Aareon.
Lees meer...
Update Actium 2016
349 huurhuizen van Actium voorzien van zonnepanelen in 2016.
Lees meer...
Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende
Uneto VNI VCA KEMA
webworks by multimove
© 2012 vriend duurzaam bv | Sitemap | Disclaimer