Over Vriend Duurzaam BV

Over Vriend Duurzaam BV

Doe uw voordeel met duurzame installatieoplossingen
Ondernemers hebben hun verantwoordelijkheden. Voor het bedrijf en de medewerkers, maar ook voor het milieu en de omgeving. Alleen al daarom is het wenselijk om verantwoord met energie om te gaan en de CO2-uitstoot te beperken. Vriend Duurzaam BV helpt daarbij met duurzame installaties voor de utiliteit-, retail-, zorg- en onderwijsbranche. Samen kunnen we Nederland verduurzamen.

Vriend Duurzaam BV reikt u innovatieve installatieoplossingen aan, zoals verwarming van het gebouw met aardwarmte, hergebruik van hemelwater, energie opwekken uit zonlicht, water verwarmen met de zon, warmte uit ventilatiesystemen opvangen en hergebruiken en energiezuinige LED-verlichting.

Duurzaam omgaan met energie draagt niet alleen bij aan het milieu en de toekomst van volgende generaties, het realiseert ook aanzienlijke kostenbesparingen. Vriend Duurzaam BV adviseert u over de mogelijkheden die duurzame installaties bieden en de bijbehorende terugverdientijden. Bovendien leveren wij tools waarmee u het verbruik van gas, water en licht kunt monitoren en inzicht krijgt in de besparingen.

Onze visie
Door continu de trends en innovaties in de markt te onderzoeken, kunnen wij snel inspelen op wensen en ontwikkelingen in de markt en mogen wij ons profileren als een goede gesprekspartner en kennisleverancier op het gebied van duurzame installatieoplossingen. Door kennis en ervaring te bundelen tot maatwerk, streven we naar een nog grotere klanttevredenheid.

Niet alleen met onze opdrachtgevers willen we een langdurige relatie aangaan. Ook met onze omgeving. Daarom ontzien wij zelf ook het milieu met zeer zuinige auto’s en duurzame installatieoplossingen.

Uneto VNI VCA KEMA
webworks by multimove
© 2012 vriend duurzaam bv | Sitemap | Disclaimer